Novinky na e-shopu

07.01.2016 19:45

Od pondělí nové věcičky na našem e-shopu... novinek je připraveno více jak 100 výrobků. Jedná se o závojíčky, rukavičky, bižuterii. Nové vzory v krinolínách i spodnicích. Samozřejmě najdete i novinky v kategorii výzdoba, aranžerské zboží nebo třeba v ozdobách na výzdobu svatebních aut. Další novinky najdete mezi figurkami na dorty a také u stojanů na dorty... , tak když o tom teď přemýšlím, tak těch novinek bude hodně, hodně přes 200 kousků :-).

Tak třeba co říkáte tomuto romantickému stojanu na dortík? 

 

Stojan je skládací - rozkládací (dodáváme v krabici). Stojan kovovvý v bílé pískové barvě. Samotné patra jsou z průhledného plastu. 

Stojan – romantický – 3x
Značkový „Wilton“ stojan na dort – 3.patra.
Tří poschoďový stojan na dort, kovová konstrukce s čirými plastovými deskami. Ideální pro zahradní tématikou svatbu, ale také pro cupcakes, muffiny, cukrovinky, ovoce a další.

Balení obsahuje bílou práškovou barvou potažený kovový stojan, v rozměru 14½ (36,83cm) x 29½ (74,93cm). Tři průhledné plastové desky o průměru 6 (15,24cm), 8 (20,32cm) a 10 (25,4cm). Jeden klíč pro utažení šroubů na spodní řadě, jednoduchá montáž.

Tento stojan má výhodu jednoduché montáži a demontáži i s dortem. Dort lze přepravovat – každé patro zvlášť.

Náhled co najdete po obdržení a otevření krabice s tímto stojanem.

Veliká výhoda, rozebrání, dá se rozložit a nezabírá skoro žádné místo... skoro :-)

Publikoval: Květuše Blahoutová Pokorná